Мiстечко чудове...

Надхнення - Людмила Юферова-
http://www.stihi.ru/2013/07/16/2693

Містечко чудове,
До болі, так рідне,
А те, що є нове,
Чомусь мені блідне...

Там річка біжить,
Наче вуж, через місто,
Вона не спішить,
Там луги, мов намисто...

Ось Вічность втомилась,
Від вадів Буття,
Що рідне, то миле,
А з ним майбуття.

Нам липень дарує
Надії, й врожай,
Та сонце чарує,
Та бавить наш край...

По теплій бруківці,
Ночами блукаю,
Та по Шепетівці,
Думками літаю...


Автор  Геннадій  Сівак.
15 липня  2013 року.


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.