Чорнобиль

Людина звикла вірити і вважати,
Що цар природи – це лише вона:
Й собі на службу ставить мирний атом,
Підвладні їй стихія та війна,

Але стихія вирвалась з полону
Так несподівано, жахливо і трагічно,
Що до цих пір служитиме докором
Людському розуму…Докором вічним

Давно чи ні, але роки минули…
Отруйний гриб чорнобильської зони
Нам шле привіт від тих, які заснули
Навік…, рятуючи життя кордони.


Рецензии