Свет и жизнь и воскресение

Господи, Ты есмь свет и жизнь и воскресение.

Твоим владычным  Духом нас Ты утверди,

Отверзи двери просветления и

Всяко успокой в душе смятение.

Ты буде утешение и всяким мытарям смирение.

По множеству щедрот Твоих,

От всяких бед являешь ограждение.

Господи прости нам согрешения, велию милости Твоей,

Воздаждь нам радость Твоего спасения.


Рецензии