Сьогодн

Сьогодні-це завтра
Сьогодні це завтра і вчора.
Сьогодні це мить невідтворна.
Сьогодні це те,що ми творим.
Сьогодні це те ,що ми маєм.
Сьогодні це все ,що ми знаем.
Сьогодні тільки бувае.
Сьогодні це тільки сьогодні!


Рецензии