Чулось, як тече джерельна вода

Розбрелися  мої українцi  по свiті
 Шукати собі кращої долi.
 У праці  завзятi й несамовитi,
 Хто - за океан, а хто - за  далекі гори.

Не пропав нiхто на чужинi.
 Тiльки чується їм сопiлочка,   
Пiсня, що співають вдома соловi'ї,
Вернутися кличе калинова гілочка.

Бачиться їм мати у вишитiй сорочцi,
Чується, як тече джерельна вода.
 Сонце  їм хочеться вдома стрiчати
Й бути в полонi українських пiсень!               


Рецензии