Поважайте батьк в

"ПОВАЖАЙТЕ СТАРЕНЬКИХ БАТЬКІВ,
БО НАЙБІЛЬША ВОНИ НАША ЦІННІСТЬ"


РОЗЛЕТІЛИСЬ ДІТИ-СОКОЛЯТА.
ВЖЕ ДАВНО ВОНИ БАТЬКИ САМІ.
ЗАЛИШИЛАСЬ ТІЛЬКИ СИВА МАТИ.
В НАПІВ -ЗАПУСТІЛОМУ СЕЛІ.

І СТОІТЬ МАТУСЯ НА ПОРОЗІ,
ЗАБЛУКАЛИ ДІТИ ДЕСЬ В ДОРОЗІ,
ДИВИТЬСЯ СЛЬОЗЛИВИМИ ОЧИМА
ЩОБ ПОБАЧИТЬ ДОЧКУ,АБО СИНА.

ПО ЩОЦІ БІЖИТЬ СЛЬОЗА  ТОНЕНЬКА,
ЗА ДІТЬМИ СКУЧАЄ СИВА НЕНЬКА.
МОЖЕ КРИК ДУШІ ПОЧУЮТЬ ДІТИ,
ЩОБ ПРИЇЗДОМ МАМУ ПОЖАЛІТИ.


ТА КОЛИСЬ ЗГАДАЮТЬ ДІТИ МАМУ,
ОЧІ МАТЕРИНСЬКІ РІДНІ Й МИЛІ,
ВЖЕ ЇЇ ЖИВОЮ НЕ ЗАСТАНУТЬ,
СЯДУТЬ,ТА Й ЗАПЛАЧУТЬ НА МОГИЛІ.

ДОКИ ЩЕ НЕ ПІЗНО,ЛЮБІ ДІТИ,
ПРИЇЗДІТЬ ЧАСТІШЕ ДО МАТУСІ.
БО ВОНА,ЯК В НЕБІ ЗІРКА РАННЯ,
ЯК НАДІЯ ПЕРША І ОСТАННЯ.


Рецензии