Я до Тебе усiм серцем

Я до Тебе усiм серцем,
Боже мiй, пошнуть так хочу.
Але крилець блиск iстерсе
i розправить iх не можу.

Боже, серце вiзьми мое
i омий в святiй Ты Кровi.
Буде серце мое нове,
i на труд Тобi готове.


Рецензии