***

В одній сім*ї,що жили у Кролевці
Родився хлопчик,наче сонце
І нада ж було скластися так долі
Через чотири роки ,родитись дівчинці в цей день в Хоролі
В куточках різних України,
Летіли роки їх,невпинно...
Та сталось так , що познайомились в столиці
Було й весілля,наче в казці
Вікторії сьогодні 26,а Ігорю в день ювілею
Спішу сказати головне я
Ти,Ігор,славний,молодий
Для мене зовсім не чужий
Вікторія, щебечеш ти мов пташка
Гарненька , наче польова ромашка
Я привітати Вас спішу сьогодні
Хай святом будуть ваші будні
Хай небо буде голубим
Батьки і хліб,для Вас святим
Щоб друзів було в Вас багато
Кохайте,і живіть завзято
З народженням Вас,з гарним святом!!!
16.07.2013


Рецензии