Не чужие

СЛОВА,МОВ ПРОМЕНІ З ДУШІ

НА ВОЛЮ ПРОСЯТЬСЯ.
-А ВСЕ Ж МИ,МИЛА,НЕ ЧУЖІ!-
ГЕН-ГЕН РОЗНОСИТЬСЯ.
-МИ НЕ ЧУЖІ?-ПЕРЕПИТАВ.
Я НЕ ОЗВАЛАСЯ.
ТЕПЕР МИ ПРОСТО,ЯК УСІ!
ЩОСЬ ЗЛЕ ВСМІХАЛОСЯ...
ЩОСЬ ЗАСКРИПІЛО,ЗАПЕКЛО
І ВМИТЬ СПИНИЛОСЯ.
МИ НЕ ЧУЖІ...НЕ ВСЕ ОДНО!
УСЕ СКІНЧИЛОСЯ.


Рецензии