Сум за батьками

ОЙ,НЕМА ВЖЕ НІ БАТЬКА,НІ НЕНЬКИ,
ОДИНОКО   НА   СВІТІ       МЕНІ.
ТІЛЬКИ ХАТА ЗОСТАЛАСЬ СТАРЕНЬКА
ТА  ПОДВІР'Я   УСЕ  В   БУР'ЯНІ.
               
І   КОЛИ   Я   ІЗ МІСТА  ПРИЇДУ,
ЩОБ    ЗГАДАТИ     ДИТЯЧІ  РОКИ,
МЕНІ  ВКОТРЕ   РОЗКАЖУТЬ СУСІДИ,
ЯК  СКУЧАЛИ  ЗА   МНОЮ   БАТЬКИ.
               
Я   ПІДУ НА  СІЛЬСЬКЕ  КЛАДОВИЩЕ,
БІЛЯ    РІДНИХ   ПОСТОЮ    МОГИЛ...
ДЕНЬ  МИНАЄ І  ВЕЧІР  ВСЕ БЛИЖЧЕ,
ЧИ   НАДОВГО   ЩЕ  ВИСТАЧИТЬ СИЛ?


Рецензии