Сонет IV

Я думаю тільки про тебе,
Твої голубесенькі очі,
Розкрасили сіреє небо
І зіркою світять щоночі.

Ти серце долонями грієш
І в очі ти дивишся пильно,
І кожну секунду ти мрієш,
Коханню віддавшися сильно.

Віддавши себе на розтрату,
Ти серце тримаєш руками.
І завжди я буду чекати,
Тепло збережу і з роками.

Я думаю тільки про тебе,
Назавжди змінила ти небо.


Рецензии