Крижаний

Ти мої складносурядні відтворюєш,
Відкладаєш готівку під ковдрами,
Сторінками поезій розтоплюєш
Дикий погляд крижаний свій.

Я для тебе одна серед декількох,
Ти мене на прощання вкриваєш цілунками,
Ілюзорно тримаєш дарунками
Не втекла  аби до зими.

Ти на плечі мої долонями,
Тільки інколи опираєшся,
Ти все робиш аби не втратити
Мою вірність і шепіт мій.

Я до тебе лину тваринкою,
Муркочу, вигинаю спинку.
Ти до мене линеш втішаючи,
Виправдовуючись, що не мій.

Ти для мене такий не поясненний,
Такий рідний, такий чужий.
І цілуєш мене так жарко ти,
Тільки погляд твій крижаний…


Рецензии