Бешкетник

ЗАОЗЕРО,РІДНЕ МОЄ,
ДИТИНСТВА І ЮНОСТІ ЗГАДКА,
В ШКІЛЬНОМУ ПОРТФЕЛІ БУКВАР,
ЛІНЙКА,ПЕНАЛ І РОГАТКА.

Я В ШКОЛІ БЕШКЕТНИКОМ БУВ,
ПРОГУЛЮВАВ ЧАСТО УРОКИ,
І В СМІЛІ ЛОВИВ ГОЛУБІВ
БАТЬКАМ ДОБАВЛЯВ Я МОРОКИ.

УЧИВСЯ  ПО-РІЗНОМУ  Я,
БУЛИ В МЕНЕ РІЗНІ ОЦІНКИ
ТА  ЗАВЖДИ БУЛА В КАРПУСЯ,
ПРОБЛЕМОЮ ВСЕ Ж  ПОВЕДІНКА.


Рецензии