прожити життя..

Я хочу яскраво прожити життя
Із заздрістю, болем і криком,
З підтримкою друга в межі забуття
І з гордістю зі своїм віком...

Я хочу по-справжньому жити життя,
Хоч часто ця цінність болюча...
Та справжність не в щасті і не в почуттях,
А в тобі й поривах жагучих!

Я хочу в плітках за спиною прожить,--
Це значить— нікого спереду!
Спинити сьогодні й кохати цю мить
І юність свою привереду..

Я хочу навчитись літати, хоч крил
Із роду носити не вміла..
Ще стати піщинкою хочу, і в пил,
Розтанути в хаосі діла...

Залишити хочу я слід по собі,
Як кожен мільярд на планеті...
...нехай він маленький..в щоці, на губі,
А хоч і в повітрі би злетів....

Я хочу по-справжньому жити життя
І стукати в двері закриті..
Де люди- секунди, чи ціле життя,
Де склеюють вази розбиті...

Я хочу прожити життя, щоб в кінці
Нічого змінить не хотілось!
На пенсії внучка була на руці
І щось там мені щебетіла...


Рецензии