Я хочу тиш...

Я хочу тиші...в голові
Вже ніч проспівує, що ранок...
Ввесь час в бою і в боротьбі
Я втратила років світанок...

Ввесь час в бою, хоч тишини
Знов прагне втома в передранні...
Ні день жила я без війни....
І знову бій...І знову рани.....

Я впала...Так.....Та не скорюсь....
В бою не сила править часом
Стряхну я біль і піднімусь
І возвишусь над вашим класом...

У боротьбі життя пройшло...
Дивлюсь назад,--...а там світанок....
Рясним врожаєм все зійшло
І навіть войовничий ранок....

Боріться за своє, воно
У ніг впаде, якщо боротись...
Життя пянке, немов вино
Та час воно вже не воротить....


Рецензии