***

Ти лишиш присмак, що в загадці,
Легенький крик маленьких мрій...
Тобою житимуть у згадці
Й шаленості від твоїх дій...

Ти лишиш присмак і усмішка,
Забється з серцем в один такт...
Тобі достатньо бути трішки
В життя щоб внести новий акт..

Лишивсь тонкий шлейф океану,
Що диким запахом манить...
Ти— вільний, і для тебе планом
Спонтанність з волею біжить...

Лишився спогадом в прощанні.
І знов усмішка....і слова....
Хоч мить затриматись в бажанні
І мить в обіймі так нова....

Пянкий, немов вино червоне
І терпкий присмак на вустах
Ще шепче:"Серце не холоне,
Та вільний він, неначе птах....."

присвячується тому, кому обіцяла.......))))


Рецензии