минус 1

Мені не потрібні поштовхи,я ж бо сама всіх відштовхую
в бік.
І тут ні при чому зовсім нервові зриви,алкоголь
чи перехідний вік.
Просто коли ти засинаєш отак,скрутившись на моїх колінах клубочком
мені не потрібен світ.
Все зачекає до того моменту,поки ти не прокинешся.

Цей серпень надовго застрягне в моїй голові,
шумітиме
блакитними хвилями.
Я буду рахувати секунди і відщитувати
твоє тепло
милями.
-1
2
1000.


Рецензии