Подяка, Вам, за нас учителям!

І знов луна дзвінкий, дитячий сміх,
В шкільних просторих, світлих коридорах,
Вже перше вересня ступає на поріг,
По всій землі, і в наших рідних школах!

Та літня спека залишається позаду,
Всі, наші вчителі, збирають учнів знову,
Вони проводять вчительську нараду,
Там де ми всі, отримали освіту за основу!

У школі, перше вересня, урок знання,
Тепер для учнів наших, урочистостей багато,
Все весело, все читко, а не навманя,
Тому що у дітей, сьогодні, справжнє свято!

Малеча та, що вперше йде до школи,
В портфеликах шкільних тримає свій букварик,
І дітям свято не забудиться ніколи,
Тому що, в темряві пізнань, горить ліхтарик!

Вам, рідні вчителі, від нас уклін,
Спасибі за терпіння, до дітей, та за науку,
Бо незабаром пролуна з усих сторін,
Останній звоник сповістить нас про розлуку!

Нема, таких як Ви, на всій землі,
Ваш гідний, тяжкий труд - країна не забуде,
Почесна праця, для людей - учителі,
То хай, і в Ваших сім"ях, щастя завжди буде!


Своїй небозі вчительці Ірині Лисюк(Білозір)
присвячую цей вірш, на добру пам"ять від тітки...
13.07.2013 рік. Ялта, Крим. Валентина Іванівна Гнатенко.


Рецензии