Що ж ми наробили?

ЩО Ж МИ НАРОБИЛИ?

Шарпнено, порвано, брудом замащено,
Скинено, зібгано, ледь не спропащено.

Стиснено зуби і слова не сказано.
Ще не пробачено, вже не прив"язано.

...Що нам робити надалі із нами?
Що натворили ми із почуттями?


Рецензии