Перше кохання

ЄДИНИЙ РАЗ ЗУСТРІЛИСЯ З ТОБОЮ,
ТОДІ,КОЛИ БУЛИ ЩЕ МОЛОДІ,
РОЗЛУКА,ОПОВИТАЯ ЖУРБОЮ
НОЧАМИ ЧАСТО СНИЛАСЯ МЕНІ.
               
ЗУСТРІЛИСЬ ЧЕРЕЗ ТРИ ДЕСЯТКИ РОКІВ,
У КОЖНОГО ІЗ НАС СВОЯ СІМ"Я,
З"ЯВИЛАСЬ СИВИНА НА НАШИХ СКРОНЯХ
ТА БАЧИТИ ТЕБЕ ЗНОВ РАДИЙ Я.
               
ЖАЛІЮ НЕЗДІЙСНЕННОГО  КОХАННЯ,
ПРО КОТРЕ, МРІЯВ ,Я УСЕ ЖИТТЯ,
КОЛИ ЛЮБОВ ДО НАС СПІЗНИЛАСЬ РАННЯ,
ТА НЕ ЗІВ"ЯЛИ НАШІ ПОЧУТТЯ.
               
ЛЮБОВ ЖИВА Й СПІВАЄ В НАШИХ ДУШАХ,
КРІМ НАС, НІХТО, НЕ ЗНАТИМЕ ПРО ТЕ,
А ЗАЗДРІСНИКІВ"ЖАБА"ХАЙ ЗАДУШИТЬ,
НЕ ВМРЕ ,ПОВІК,КОХАННЯ ЗОЛОТЕ.


Рецензии