Б ЛОЗ Р Я

БІЛИМ СНІГОМ ВКРИВАЄ ПОДВІР'Я,
ПІДІЙМАЄТЬСЯ ДИМ НАД ДАХОМ,
ЯК ЛЮБЛЮ Я ТЕБЕ БІЛОЗІР'Я,
ХОЧ КРАСИВІ Є СЕЛА КРУГОМ.
               
Я ЛЮБЛЮ ТВОЇ СОСНИ ЗЕЛЕНІ
Й БІЛОСНІЖНІ КВІТУЧІ САДКИ,
І ЛИСТКИ ВЕСНЯНІ НА САМОТНЬОМУ КЛЕНІ,
І ОГОРОДІВ ЗЕЛЕНИХ РЯДКИ.

БО ЗАМОЖНЕ І ЛЮДЯМ ВІДОМЕ,
ТУТ БАТЬКИ І ДІДИ ПРОЖИВАЛИ,
І НЕДАРЕМНО СЕЛО МУДРІ ЛЮДИ,
КОЛИСЬ "МІНІ-МОСКВОЮ" НАЗВАЛИ.
               
ЯК НА НЕБІ ПРЕКРАСНЕ СУЗІР'Я,
ЛЮДЯМ В ТЕМРЯВІ ШЛЯХ ОСЯВАЙ
ТИ, КОХАНЕ  МОЄ   БІЛОЗІР'Я,
В  УКРАІНІ  ЖИВИ-ПРОЦВІТАЙ.


Рецензии