Кохання

А Я СПІВАТИМУ ПРО НЕІ ЗНОВ І ЗНОВ,
ЄДИНУ Й ВІРНУ,ВИПЛЕКАНУ Й ЧИСТУ,
ПОКЛИЧУ В ГОСТІ ХЛОПЦЯ-ГАРМОНІСТА,
І ВІН МЕНІ ЗАГРАЄ ПРО ЛЮБОВ.
               
І НЕВИМОВНО СЕРЦЕ ЗАБОЛИТЬ,
І ДИВНИЙ СМУТОК СТИСНЕ МОІ ГРУДИ...
СКАЖІТЬ МЕНІ,СКАЖІТЬ ЩАСЛИВІ ЛЮДИ,
ЧИ ВМІЄТЕ ВИ ГАРЯЧЕ ЛЮБИТЬ?


Рецензии