ПРО СЕЛО

БАГАТО СІЛ ІСНУЄ В УКРАІНІ,
КРАСИВІ І  ЗАМОЖНІ СЕЛА  Є.
АЛЕ ДЛЯ МЕНЕ САМЕ НАЙДОРОЖЧЕ,               
ДЕ НАРОДИВСЯ- ЦЕ  СЕЛО МОЄ.

ТАМ ЗУСТРІЧАВ Я ЗОЛОТІ СВІТАНКИ,
Й СІДАЛО СОНЦЕ НА МОІХ ОЧАХ,
І ТЕПЛІ,ДОЩОВІ, ТРАВНЕВІ РАНКИ
ДЕ ЛІТНІ, ГРОЗИ БАЧИВ ПО НОЧАХ.

НЕМОВ ЩЕ ВЧОРА ПАС КОРІВ ЧЕРЕДУ,
ХОДИВ ЗА ЯГОДАМИ В ЛІС І ПО ГРИБИ,
А ЗА ЦЕЙ ЧАС ЗМІНИЛОСЬ БІЛОЗІР'Я
МІЦНИМИ  СТАЛИ  ВЕЛЕТНІ-ДУБИ.

І МАГАЗИН"ЗАОЗЕРОМ"СТАРЕНЬКИЙ,
ЗАПРАЦЮВАВ ТЕПЕР ЛЮДЯМ НА ДИВО,
Є В НЬОМУ І БАНАНИ І  КОВБАСКА,
А ЩЕ ГОРІЛКА Є, Й  ХОЛОДНЕ ПИВО.

ПОЗАРОСТАЛИ  І  СТАВОК  Й  КАНАВА.
АЛЕ  ДЛЯ  МЕНЕ ВСЕ  ТАМ  НАЙМИЛІШЕ,
БО ТАМ, ПРОЙШЛИ РОКИ МОГО ДИТИНСТВА,
Й  МОЄ  ЖИТТЯ  БУЛО НАЙЩАСЛИВІШИМ!!!


Рецензии