Пора розхристана, юнача...

ПОРА РОЗХРИСТАНА, ЮНАЧА...

Пора розхристана, юнача
Бурлить, вирує у мені,
Конем гривастим в полі скаче,
А я на ньому, на коні.

І не тремтять мої коліна,
І не збиває подих лет -
Я мчу. Зі мною та, єдина,
А я із нею тет-а-тет -

Пора розхристана, юнача...


Рецензии