Вiртуальне

             
               У мріях бачу світ розмаєм.
               Сопілки ніжність серце крає
                І в мушлі море воскресає:
               Мистецтво – зліт із небуття.

               Не стала б тільки на дорозі
               Акселерації загроза:
               В дорослім тілі – ляльчин розум.
               Не звів би дідько нас з пуття...


Рецензии