зламалося

Щось всерединi зламалося,
Все iнакше, нiж здавалося,
Бiле враз змiнило колiр
I гадюкою за комiр
Заповзло i причаiлося.
I життя мое змiнилося.
Час назад не повернути
Намагаюся забути...
Весь непотреб на смiтник,
Трохи ще... i смуток зник

Li
11.07.2013


Рецензии