***

"Нема потреби бути необхідним..."
так лагідно прошепотів,
на дотиках пальців тримтячих
зосереджений і смутний.
"Я так тебе хочу..." шепотіла,

думками: "Кохаю! кохаю! дурепа! КОХАЮ!"...
І мені потрібна лише довіра,
все що необхідно, аби не змагатись з бажанням,
аби йти вірним шляхом,
як маньяк до любовних пісень...
Танула під твоїми вустами...


Рецензии