Помилки. ua

Як часто ми втрачаємо життя,
Коли його хвилини не цінуєм.
Як часто забуваємо слова,
Що так давно дали тепло відчути.

Як часто в нас болючі почуття,
Бо хтось близькИй нам просто нас не чує.
Як часто ми тікаєм в забуття від тих,
Хто нас по-справжньому цінує.

Колись без слів прийдуть нові думки -
Ми зрозуміємо, як сильно помилялись.
Та головне - ти висновки зроби,
Щоб більше помилкИ не повторялись.


Рецензии
Конечно,надо быть внимательнее к тем,кто нас по настоящему ценит...и
быть с ними вместе.

Лилия Лиховских-Молдобаева   23.09.2013 02:55     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.