в пiтьмi

В пітьмі,
і навіть у сизім тумані,
у гострім,мов лезо,дощі
Ви будьте людьми,
я благаю,
Ви ж люди.Справжнісінькі люди,там глибоко десь у душі.

І навіть крізь вашу ненависть,
і навіть крізь ваші серця
прорветься промінчик кохання,
зросте в голові вашій радість,
якій вже не мати кінця.

І навіть,якщо дуже злі ви,
і навіть,якщо ви самотні...
Ви вірте,
плекайте надію,
на ваше щасливе "сьогодні"!


Рецензии