Як воно!

Моя рідна Україна
Мов те сонечко встає.
Ти вродливая  дівчино
Як воно є!

Гей! Ідіть до стадіону!
Там футбольне диво є.
Розіграемо корону
Як  воно є!

Европейці попитають
Щастя свое
Як найкраще всі зіграють
Як воно є!

Борщ, вареники, капуста,
Сало теж є.
Лиш не вистачае кубка
Як воно є!

Так козак наш загуляе,
Голів набє
І величність отримае
Як воно є!

Моя рідна Україна
Мов  те сонечко  встає.
Ти вродливая дівчино,
Як воно є!               


Рецензии