Чиясь розлука

ЧИЯСЬ РОЗЛУКА

Хтось досвітнім згорьованим звуком
Перетнув простір білого ранку.
Я прокинулась. Мабуть, розлука
Розбудила когось до світанку.

Побіжу, привітаюся з морем,
Зачерпну білу мряку туманну.
Тиша. Хвилі ледь чутно говорять
І піщані зализують рани.

А на березі більше нікого,
Море свіжістю тіло цілує.
Йди, розлучений з кимось, до нього -
Краще дервіша море лікує.


Рецензии