Велич слова

ВЕЛИЧ СЛОВА

Я б хотіла з поваги до Слова
Тільки суть, більш нічого, лиш суть,
Щоби святості більше у нього,
Бо бува каламуть, каламуть.

Так розмірено, зважено-гордо
Видавала б його на-гора,
Та всередині мене вже вкотре
Темпераменту крутиться гра.

І вже слово не повагом - з сміхом,
І вже ручка пришвидшує темп,
Про кохання, про щастя, про втіхи,
Ще - про мізерність наших проблем.

Та до Слова - незмінна повага,
Хоч словесна в нас крутиться гра,
Я до всіх :- Розступіться! Увага!
Слова велич іде на-гора!


Рецензии