Иван-чай. укр

Тихо в лісі… Там віє спокоєм.
Сосни гІллям тихо качають…
Я ходила в ліс за осОкою,
А знайшла кущі Іван-чаю…

Цвіт горить на стеблі високому!
Кажуть, в ніч на Івана Купала,
Квітка ця наливається соками,
Де з багаття іскра упала!

Заварю я зілля Іванове,
В забуття солодке порину…
Все забуду, що бУло оманою,
Всі жалі і тривоги покину!

Те, що не моє – віддАлиться,
Чари злі упливуть луною,
А нещира дружба – відвАлиться,
Те, що справжнє – хай буде зі мною…


Рецензии