Купальськi пошуки

Все життя квітку шукала
На Івана, на Купала,-
Той чарівний фантастичний
Цвіт кохання романтичний

Одягалась у сорочку,
Польові плела віночки
Та кидала їх у річку,
На гілки в’язала стрічки,

Щоб з верби ота Морена
Принесла щастя шалене…
Ранком милася росою,
Що дає розквіт з красою,

Але марні всі чекання,-
Не знайшла свого кохання
У це гарне свято влітку,
Як і папороті квітку…
07.07.2012р.


Рецензии