Боротьба

Чомусь дуже важко буває в житті,
Коли відчуваєш - весь світ проти тебе,
І щось, врешті, вирішить з цим усім треба...
Та сили все менше, і нерви не ті.

Так важко здійснити усі забаганки
Того, хто з ненависті силу бере...
Ніколи душі бруд він не отпере,
Бо відчай чужий в нього замість сніданку.

Я дякую долі за всі подарунки,
Та діє закон бумеранга в житті.
Немає жалю у тому каятті,
І присмак гіркий у того поцілунку.

Я долю прошу, щоб шляху не згубить,
І щоби терпіння мені вистачало.
Людиной залишитись хочу - так мало!
Хоч легше людину у собі убить.


Рецензии