МУЗ

МУЗ

А до мене Муз сьогодні зайшов.
Як мене він у висотці знайшов?
Однотипні він римує слова,
Поетесою мене назива...

Муз химерний свій підкручує вус.
Я, дівчата, його трохи боюсь.
Душу всю Муз відкриває мені...
А хто зна, що у душі тій на дні?

Хитрувато він до мене моргне...
Ой! Він, може, хоче звабить мене?
Ні, душа у нього світла й ясна,
Хоч така незрозуміла вона.

Я гостинною із Музом була.
...А вірша цього пізніше знайшла!


Рецензии
Весело про МУЗа, понравилось!
С уважением,

Нина Агошкова   18.09.2013 14:13     Заявить о нарушении
Спасибо, Нина!
Желаю, чтобы и Ваш Муз заглядывал к Вам почаще!
с улыбкой, Любовь Видута

Любов Ведута   18.09.2013 15:06   Заявить о нарушении