Вечiрня вишивка

ВЕЧІРНЯ ВИШИВКА

Вечір. Знімімо втому -
Синім по голубому
Голка малює швидко
Літнього поля квітку.

Ще, ще і ще, ще трошки -
Й вже розцвіли волошки,
Крила птахів, як мрії,
Трави - озерні вії.

В гіллі - поглянь чи видко
Папороть - ніжну квітку?
...Синьо, бо вечір. Вдома
В платтячку голубому

Голка малює швидко
Літо і поле, й квітку...


Рецензии