Вiрте...

ВІРТЕ...

Є кохання. Немає провини
В тому, що хтось когось не кохає.
Ані серце,повірте, не винне,
Що жаги чи бажання не має.

Мить пройде, й тоді серце озветься,
Затріпоче, уже відпочиле,
Й понесе вас до іншого серця
На Амуром дарованих крилах.


Рецензии