Творю чи витворяю?

ТВОРЮ ЧИ ВИТВОРЯЮ?

Людина творча, хочу і творю,
Та мить прийде - в житті усе буває,
Що забуваю про стезю свою
І вже таке, таке вже витворяю!

Та хто ж мені і правда, і указ?
Та хто ж мене наважиться спинити?
Виходжу з дому - і спинюсь нараз -
Біжать назустріч світоч серця - діти.


Рецензии