Самотня Irisvk ruta Рута

Серед кущів бузку зупинилося серце,
вона тихо сидить і не може встати,
по руках пішли мікротріщінки,
-Треба було його подалі сховати!*

Небо насуплюється,хмари згортаються,
сум дивиться через її плече,
як тепер той,хто був завжди поряд,
у спогадах болить щемить і пече!

Нехай лиє дощ ,світить сонце
йде сніг,блищить віконна рама,
їй холодно,тепло,їй всеодно,
бо в душі тепер зіпсована гамма!

Вона і сум разом наодинці,
хто ж тепер поверне її долю?
самотня квітка на бузковій гілці,
вона його втратила майже без болю!


Рецензии