Коли руки звязали коханнямvk ruta Рута

Вона для нього,його все,
туман,трава,птаха у небі,цілеспрямованість,ніжність,
кожна хвилина проведена поряд,
для них не меньше ніж вічність!

Для неї у цьому житті буквально все,
про що її серце подумає,все те,що розум покохає,
головне не думати,а відчувати і знати,
що він десь поряд блукає!

І тоді всі страхи десь під бруківкою,
все погане спускається в ванну,
він для неї хоч в землю,
хоч мушлю з дна океану!

І який би не був місяць,яка б не була погода,
наперекір негоді,дощам і злидням,
він буде із нею завжди поряд,
бо ніколи не зможе надихатись її повітрям!


Рецензии