Свету кiшэн занадта жо цесна...

                * * *

Свету ў кішэні занадта ўжо цесна,
Просіцца свет мой на волю, у песню.
Хочацца свету спазнаць краявіды,
Толькі навокал калючыя дзіды
Вечна трапляюцца неспадзявана.
Свет мой навобмацак сунецца ў ранак.
Як прыгаломшаны, сонца цікуе…
Болей ніколі не буду ўбаку я
Ад першаіснага неўтаймавання
Сонечных промняў і шчасця кахання!


Рецензии
Если просится – выпускай! (У тебя его много!)

Ольга Сафронова Таганрог   17.07.2013 21:29     Заявить о нарушении
Света! Я всё поняла...похожее звучание, разный смысл)))

Ольга Сафронова Таганрог   18.07.2013 19:09   Заявить о нарушении