Дав-дав Давыд вдавытыСА Й Кришны Шь

СА Й Шывай
(Паршывцам).
Ну, ж Дух Авца
Зы, хы, авса ш

Прышла Баба з гиркый
Да й кажэ Мни систы й.
А Я жэ дэ й с Кришна й. На Сонцы вжэ БрыльСКА Й П.

В СКИрмунта й Мунда й
Дэ ж пак щэ й Лунос.
Гэто жэ чуткы но про й ЗойЗуйЛю й. Що дэсь куе й кукХуе ль
На й ели, где й ели вж.

Сатья з Гопала?
Пышы, пропав ты вш.
Рази ты ЗнаХар? Да ты жэ, хы, Хара вж.

Значыця, так, Саш, быры кульбачКУ ВШ
Да влизь тут в скальп Пуп Р.
Ну, бо ж Шара на, –
Кажан муха якХась К.

А видь ноь Щара пышця зи мнягКим знагКахм.
Ах! Ким ИсСакХавн!
Вы жэ там в США прам
Иса, да.

А в нас от ий Ива
ЩасЛыва щас, згынь гаж. Ны дае бо норыця гымЯхв ВасихШты Х.

Да. Щавиль зайиж на
КаКам ракСтвакРимГым нь.

Ну, й штых ща б, ий мы в шкилцы ж ЛюдьМийЛёк-х.
Вот она.
В наЛичыи.


Рецензии