Дайнэ Нина, Любовь твоя, матёнка родная

- Що-О!?

Душа моя! Вичная, свитлая!
Шо думайиш ты хоть про Кизочку?
Ну, от ш: маты ридная б. А прэ в сын чорть видь шо вжэ.

Нывжэ то була колы жиночька й?
Ий ны й враждувала ны й скиЛичкы й
Ны й з гэтым от Кизлыком ж? Чы й я був йий нарижныком?

Эх, нимцы мы! Нимцы щэ!..
А ныц шоб ны впасть на колиночкы
Да ска-ты: ах, батюшка! Гришна! Дайтэ рады мни!

Да нет. Ны поладюся.
Вин, гых, ззив ол-лай-дий ев ш!
И на: тоби даты щэй? Ну, зарыкы. Задницой!

Двина! Здвинь но радугу ж.
То Гуж – О! ОпадысьКый!
А я ж… шо. З Огова тут. Диван ля коров увсих.

Ныма души, кажуть вси.
Бо дэ ж хоть у пси
Яка дэ, ох, лаянка
На псих да на бяк дурных. Вот так от: ня бай ля мни,
Шо й ты в Хрыста Радды Сын.

И долг человечесТВа –
ТэВэк дывы нычэсцей. Газеты чытай «СеБе» да щэ от «Жыдам отдай фсь».
Жофч, пакХоСць, повСць…

Не надо твой Огнь.
Он никчомн. У ямов. И дэ кому даш ту Любов, шо Нёс Тот, Святой Х.


Рецензии