Мама

Вона любить мене без причини,
І нічого не просить в замін.
До приїзду рахує хвилини
В оточені всіх своїх стін.

Я для неї розгорнута книга,
І закладка на кожній сторінці.
Я для неї розтоплена крига,
Яку гріла вона наодинці.

Така існує одна на планеті:
Душевна моя метастаза.
Не тримаю любов у секреті
«Я люблю» для неї ця фраза.

Вона сліпо у мене вірить.
Не виправдати боюся надій.
Дорожить вона мною і цінить,
Поводир вона всіх моїх дій.

Вона все на себе приймає,
И тягар не легкий бува.
Таких як вона не буває,
Це не просто мої слова

 Вона любить мене просто так,
Хоч ви знаєте так не буває,
Та наші серця б’ються в такт,
Вона сином мене називає

Вона знає, що мені треба,
Навіть краще, ніж знаю це я.
Вона янгол посланий з неба,
Вона просто мама моя.


Рецензии