Сквозь тернии. укр

Задуха стоїть стіною.
Годинник с-тікає часом...
А ти ізнов не зі мною.
Не разом.
 
Не жде прохолоди тіло.
Ніщо не хитає фіранок...
А я розправляю крила
На ранок.
 
Зім`яті моїм чеканням,
Без дОторків обважнілі,
Пробиті твоїм гарчанням.
Вцілілі.
 
Вдихаю життя в пір`їни,
В долоні збираю відмерлі...
Бо мушу до тебе летіти
Крізь терня...


Рецензии