Щастя, як ти його розумieш...

Щастя, як ти його розумієш...

Щастя, як ти його розумієш,
Може на день прийти,
На годину,
Може на рік, на десятки років,
Чи на коротку мить,
На хвилину.

Але насправді не те важливо,
Хто ти, про що ти найбільше мрієш.
Як і якою ціною прийде
Щастя, як ти його розумієш?


Рецензии