батько

         мати - душа, життя, м`які тканини тіла дитини,
         батько - дух, доля, кістяк тіла дитини
              "Прощаю собі"      Лууле Віілма

 батько - наш дух!
 батько це доля! він шлях нам окреслив,
 яким у житті ми йдемо!
 батько - хребет,всі кістки у нас в тілі...
 прийшов час усвідомлення істин -
 кращий друг для себе - ми самі
 та наше лЮбе тіло поперед усе...
 воно й розповість
 нам самім геть про все, -
 краще, ніж руни та лікар відомий!
 слід лише мови його навчитись -
 вона не облуда пуста, не омана...
 от і усе!
 разом і просто, хоч нам й дуже складно,
 та все до ладу
 прийде в житті
 та й в серЕдині нас,
 як розмірковуєм з кожним випадком,
 з кожним прикладом -
 та ще й увесь час...

 ***
 вибачаймо й прощаймо з любові -
 себе, усьому й усіх...
 та в тіла прощення просим...
 та й будьмо щасливі!
 з Любов`ю до Вас!
 


Рецензии
Любовь к отцу - он наш создатель,
Основ успехов преподатель,
Любовь светла, она чиста,
Тут в каждой строчке - красота!
БЛАГОДАРЕН ВАМ, ОЛЕНА, ЗА ПРИОБЩЕНИЕ К ДОБРОТЕ, ЛЮБВИ И КРАСОТЕ МОВЫ!!!

Николай Вершинин 2   15.12.2020 07:20     Заявить о нарушении
С признательностью сердечной и благодарностью, Николай 🙏👏 🙏

Олена Ра   16.12.2020 00:49   Заявить о нарушении
Всего самого доброго!

Николай Вершинин 2   16.12.2020 16:09   Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.