Промiнь бабиного лiта

ПРОМІНЬ БАБИНОГО ЛІТА

Підболені, мов яблука, що впали,
Знечулені, мов діє в нас наркоз,
Спорідненість у собі не впізнали,
Вже сонця не чекаючи, лиш гроз.

Та зблиснуло. І бабиного літа
Нас огорнула Божа благодать.
Останнім почуттям нас буде гріти
Ще років п"ять, п"ятнадцять, сорок п"ять?

Підболені, життям жорстоко биті,
Та вдвох - отож пригоєні рубці.
Ми разом - й наче тільки ми у світі
У бабиного літа промінці.

"Вітрила простору", 2012р.


Рецензии