Весiлля

ВЕСІЛЛЯ

У ресторані - гамір. В холлі - дим,
Мереживо святкових балачок.
І всі бажають щастя молодим,
Прикраси в залі з кульок і стрічок.


Насправді ж - і не радість, й не біда,
Звичайна пристрасть персні одягла,
А молода тому така бліда,
що не вона коханою була.

Загнала зрада не у кут глухий,
Луна повсюдно: - В горлі та-ра-рам!
І молодий, чомусь такий сумний,
П"є сто і ще сто, ще і ще сто грам...


Рецензии